Project Showcase: Stihl Canada

Landscape Ontario Awards of Excellence Winner

Commercial Construction

Stihl Canada’s Head Office in London was looking to improve the exterior appeal of their building. TLC created a new landscape featuring a flagpole and curved retaining wall that utilized the existing slope of the land. A mature Austrian pine was hiding what was already a very low-key building facade.

Removing the tree and re-landscaping the entrance opened up the building visually, creating a more welcoming approach, presence, and interest.

The new design imparts a measure of higher status to the Stihl office, which the company deserves, given its success and leadership in the power equipment industry.

Leave a Comment

Scope view of backyard - facing second level porchPershalzski Residence