Project Showcase: The Circelli Residence

Landscape Ontario Awards of Excellence Winner

Residential Construction

The owners of this 25 year old home were delight with their new backyard landscape. Levels were created in this sloping yard using Cambrian Wall from Oaks for strong and durable walls. Crushed gravel was installed over filter cloth down low – 3/4 inch crushed which is less likely to run when disturbed. Other products may have been more aesthetically pleasing, but were just not function.

The open area was bordered with plant material carefully arranged so as not to obscure the great views of the downtown in the distance. The clients often entertain their large family so dinning space was a must. A Multi-tiered patio was installed using tumbled products. Construction on the site was tricky due to impeded access.

Leave a Comment

Porch view of underground pool and Gazebo with cushion areaGreen area in front of one level business building